КАК мога да помогна?

Според нуждите, времето и бюджета, с които разполагате, можем да обсъдим: 

Маркетинг тренинг

Когато искате основният Ви фокус да остане върху бизнеса, който градите, но имате нужда бързо и лесно да се ориентирате в основните маркетинг принципи и да научите важните за Вас неща. Ако искате да разберете и усвоите "маркетинг" езика, за да можете успешно да планирате и предприемете правилните  за Вашия бизнес действия, обадете ми се - да поговорим.

Маркетинг консултации

Когато имате нужда от полезни и приложими съвети за първите си маркетинг активности или  "външен"​ поглед и безпристрастно мнение за текущите си усилия, от корекции на курса или съвсем нови посоки.  Ако искате да се възползвате от комбинацията от знания, опит, ефективност и гъвкавост, с които разполагам и с решения на проблемите, с които се сблъсквате, обадете ми се - да поговорим.

"Изнесен"​ маркетинг

Маркетингът не е отдел, за мен - той е начин на мислене и действие. Когато нямате собствен екип или временно се нуждаете от по-експертна подкрепа в работата си, мога да съдействам. Познавам много добре предизвикателствата и правилата за добра работа с  медийни и креативни агенции, за писането на задания, за провеждането на конкурси, Ако Ви трябва помощ за това, обадете ми се - да поговорим.  

Маркетинг обучения на собствения Ви екип

За дългогодишната си практика съм изпитала на собствен гръб повечето от трудностите пред маркетинг екипа. Когато искате Вашите служители да обогатят знанията и опита си с  работещи решения на проблемите, с които се сблъскват, обученията могат да помогнат. И не само на тях, но и на другите отдели - продажби, връзки с клиенти, финанси, производство, Ако искате да подобрите разбирането и прилагането на  маркетинг стратегията си, обадете ми се - да поговорим.